Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen.

 

Wat is de levertijd van de producten?
 
Het grootste deel van onze producten is op voorraad, dit betekent dat levering zal plaatsvinden binnen 1 tot 2 weken. Vóór levering krijgt u bericht per e-mail of telefoon.Hoe kan ik jullie bereiken?
 
U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 020-7009160. Daarnaast staat de klantenservice per e-mail voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.Waarom rekenen jullie leveringstarieven?
 
Om de productprijs laag te houden werken wij met leveringstarieven voor onze meubelseries. Leveringen vinden plaats vanuit diverse magazijnen in binnen- en buitenland, het leveringstarief dat u betaalt is om de vrachtwagen te laten rijden. Het tarief is eenmalig, dit betekent dat het niet uitmaakt of u 1 product bestelt of meerdere producten van een meubelserie, het tarief blijft hetzelfde.Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
 
Het is mogelijk om uw bestelling na ontvangst binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. De producten dienen dan wel in de originele verpakking te zitten. Het enige wat u betaalt zijn de transportkosten. Voor producten met een langere levertijd dan 3 weken is het niet mogelijk de producten te retourneren.
Deze worden namelijk speciaal op bestelling geproduceerd voor u.  Ik heb een klacht
 
Indien u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons. Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel (via www.thuiswinkel.org).Hebben jullie ook een showroom?
 
Wij hebben een kleine showroom aan de Henk Schijvenaarstraat 1 in Haarlem. We hebben diverse uitvoeringen (zit / sta) bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, lockers en ander meubilair staan. Indien u specifiek op zoek bent naar een bepaald product neem dan contact op met onze klantenservice om te bespreken of dit product aanwezig is onze showroom. Om zeker te weten dat we voldoende tijd voor u hebben kunt u het beste een afspraak maken om langs te komen in onze showroom.