Levering en Betaling

 

Levering  Levering
 
Het grootste deel van onze producten is op voorraad. Dat wil zeggen dat deze binnen 5 werkdagen geleverd worden. Om de productprijs laag te houden, leveren wij direct uit verschillende magazijnen in binnen - en buitenland. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling in deelleveringen zal plaatsvinden. Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur. Standaard leveren wij de producten af op de begane grond achter de eerst gesloten deur. Leveringskosten vanuit ons magazijn bedragen maximaal 49 euro.
 
Betaling  Betaling
 
U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, Bankoverschrijving en creditcard. Deze betalingen gebeuren via een beveiligde SSL verbinding, waardoor uw gegevens te allen tijde veilig bij ons zijn. Het is tevens mogelijk om op factuur te betalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
 
Inhuizen en Monteren  Inhuizen en Monteren
 
De meeste producten zijn eenvoudig zelf te monteren door middel van een bijgeleverde montage handleiding. Het is mogelijk om uw bestelling te laten inhuizen of door ons te laten monteren. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.
 
Contact informatie 

Contact en bedrijfsinformatie
Design Kantoormeubilair (onderdeel van OfficeCity Kantoormeubelen B.V.)
Henk Schijvenaarstraat 1
2031VZ Haarlem

Kamer van Koophandel: 57590133

Tel: +31 (0)20-7009160
Mail: info@designkantoormeubilair.nl         
                     
Bankgegevens: 
IBAN: NL76 RABO 0161 9332 03       
BIC: RABONL2U    

BTW-nummer: NL852647141B01