Showroom Designkantoomeubilair in Haarlem

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem om ons aanbod kantoormeubelen te bekijken. Wij hebben een selectie gemaakt van diverse merken en productgroepen zodat u een goed beeld krijgt van ons totale assortiment. Indien een product niet in de showroom staat, hebben we diverse kleurstalen en beeldmateriaal. Zeker weten of een product in de showroom staat die u zou willen bekijken? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
Uitproberen van bureaus en bureaustoelen in onze showroom

We laten u graag de verschillen zien tussen alle bureaustoelen met alle bijbehorende instelmogelijkheden. Daarnaast leggen we uit hoe u het beste op een bureaustoel kunt zitten om gezond en actief te kunnen werken. We laten u ook graag zien welke uitvoeringen bureaus we hebben. Kiest u voor een standaard in hoogte verstelbaar bureau, of gaat uw voorkeur uit naar een zit/sta bureau? Indien het lastig is om de toekomstige kantoorruimte voor u te zien, tekenen we graag een ruimte in zodat u hier een beter beeld van krijgt.

Groot deel van ons assortiment te bezichtigen in Haarlem

Naast bureaus en stoelen, kunt u ook bij ons terecht voor archiefkasten, lockers met diverse sloten, vergadermeubilair, ontvangstmeubilair en akoestische oplossingen. Ons aanbod kantoormeubelen is erop gericht om gezond en praktisch te kunnen werken waarin we goed letten op de arbeidsproductiviteit en akoestiek. Benieuwd wat u bij ons kunt zien? Neem contact op met één van onze collega's of maak een afspraak om in onze showroom langs te komen.

Bezoek brengen aan onze showroom?

Bij Designkantoormeubilair hebben we een groot assortiment kantoormeubelen. U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem om een deel van assortiment te bekijken. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 20 700 91 60
M: info@designkantoormeubilair.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 Designkantoormeubilair B.V.