Kruk Balance

  • Levertijd:
    1-2 weken
  • Meubelserie:
  • Artikelnummer:
    154296
Naar 129 156,09 Adviesprijs Van 241
uw korting: -46%

Prijzen zijn excl.btw

-
+
  • Al 15 jaar dé kantoormeubelen leverancier
  • Klantbeoordeling 4,7/5
  • Grootste deel uit voorraad leverbaar

Kruk Balance
Kruk Balance is uniek in zijn vormgeving, hij is zo ontworpen dat hij geen voor of achterkant heeft. Met zijn gelijkzijdige driehoek vorm en de 3 omhoog en omlaag knoppen onder de kruk maak het niet uit hoe u erop gaat zitten, als er maar 1 punt naar voren staat. Met drie dezelfde drukknoppen onder de kruk hoeft u nooit blind te zoeken waar de knop zit, deze zit onder elk punt. Het design is niet te vergelijken met een zadelkruk welke vaak als groot en lomp word ervaren. Kruk balance is rank en stevig ontworpen zodat u in evenwicht kan zitten.

Wij adviseren de kruk voor de doorbloeding in de onderrug en het heup gebied. Afwisseling in zitten, staan en micro pauzes tijdens werkuren is zeer belangrijk om klachten te voorkomen. Per dag een half uur op de Balance kruk kan rug en heupklachten verlichten. Kruk Balance kan zeer hoog en laag worden ingesteld, in combinatie met een zit sta bureau kunt u de benen strekken en toch nog leunen op de kruk in sta hoogte. Ook achter een balie is de kruk erg prettig om sta-pijnen te verhelpen.

* Tevens is de balance kruk perfect voor hobbiësten die tekenen, schilderen etc. De kruk beweegt mee met uw lijf en bewegingen. 

Kleur uit voorraad
- Zwart


Montage
Wordt in zijn geheel geleverd


Specificaties
- Hoogte 60-85cm
- 3 knoppen met dezelfde omhoog en omlaag functie

Copyright © 2008-2024 Designkantoormeubilair B.V.