Designkantoormeubilair.nl

Designkantoormeubilair.nl is dé website voor al uw kantoormeubilair. Wij zijn gespecialiseerd in het voordelig aanbieden van hoge kwaliteit producten. Door eigen import en het uitschakelen van tussenhandelaren bent u bij ons altijd verzekerd van de laagste prijzen. De meubelen worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en op milieuvriendelijke productie. Tevens wordt het meubilair opgeslagen in een eigen magazijn in het land van herkomst. Hierdoor kunnen wij u een snelle en correcte levering garanderen.

Na het plaatsen van uw bestelling wordt de order direct verwerkt en zullen de producten direct vanuit het desbetreffende magazijn naar u worden verzonden. Wij beschikken over meer dan 75.000 uit voorraad leverbare producten welke binnen 2 tot  10 werkdagen bij u kunnen worden afgeleverd. 

Hoogste kwaliteit, scherp geprijsd, topservice

Door de grote oplages die internationaal worden verzonden en ingekocht, kunnen wij u de producten tegen de laagste prijzen aanbieden. Alle producten voldoen aan de Europese normen voor kwaliteit en productie. 

Gratis advies

U kunt bij ons terecht voor gratis advies voor de inrichting van uw kantoor. Aan de hand van uw voorkeuren kan vrijblijvend een voorstel worden gemaakt. Daarnaast kunnen wij uw inrichting intekenen, zodat u een compleet beeld krijgt van uw toekomstige kantoorinrichting.

Vraag gratis een catalogus aan

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beschikken over diverse catalogi en kleurstalen om uw een goed beeld te kunnen geven over het meubilair. 

Wij hopen u als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

DesignKantoormeubilair
www.designkantoormeubilair.nl

Referenties