Klantenservice
Klantenservice

Designkantoormeubilair.nl

Design kantoormeubilair

Designkantoormeubilair.nl is dé website voor al uw kantoormeubilair. Wij zijn gespecialiseerd in het voordelig aanbieden van hoge kwaliteit producten. Door eigen import en het uitschakelen van tussenhandelaren bent u bij ons altijd verzekerd van de laagste prijzen. De meubelen worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en op milieuvriendelijke productie. Tevens wordt het meubilair opgeslagen in een eigen magazijn in het land van herkomst. Hierdoor kunnen wij u een snelle en correcte levering garanderen.

Achter Designkantoormeubilair staat een vertrouwde organisatie die al lange tijd in de kantoormeubelenbrache actief is. Door deze lange ervaring kunnen wij u van goed persoonlijk advies voorzien. Na het plaatsen van uw bestelling wordt de order direct verwerkt en zullen de producten direct vanuit het desbetreffende magazijn naar u worden verzonden. Onze producten worden binnen 2 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd (tenzij anders aangegeven). 

Hoge kwaliteit, scherp geprijsd, servicegericht

Door de grote oplages die internationaal worden verzonden en ingekocht, kunnen wij u de producten tegen de laagste prijzen aanbieden. Alle producten voldoen aan de Europese normen voor kwaliteit en productie. 


Gratis advies

U kunt bij ons terecht voor gratis advies voor de inrichting van uw kantoor. Aan de hand van uw voorkeuren kan vrijblijvend een voorstel worden gemaakt. Daarnaast kunnen wij uw inrichting intekenen, zodat u een compleet beeld krijgt van uw toekomstige kantoorinrichting.


Vraag gratis een catalogus aan

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beschikken over diverse catalogi en kleurstalen (digitaal) om uw een goed beeld te kunnen geven over het meubilair. 

Wij hopen u als nieuwe klant te mogen verwelkomen.


Onze gegevens

Bedrijf: Designkantoormeubilair B.V.
Adres: Henk Schijvenaarstraat 1
Postcode/plaats: 2031VZ Haarlem
Mail: info@designkantoormeubilair.nl
KvK: 57593930
BTW nr: NL852648819B01
Referenties

keurmerk