Kantoormeubelen

Designkantoormeubilair levert kantoormeubelen van diverse merken die we uit verschillende landen importeren. Kwaliteit staat hierbij voorop. Door de grote inkoop van deze meubelen kunnen we deze scherp geprijsd aanbieden. In combinatie met de persoonlijke service kunnen we garanderen dat wij de beste kwaliteit bieden voor de laagste prijs.

Duurzame kantoormeubelen

Bij het inkopen van de kantoormeubelen in ons assortiment letten wij erop, dat deze op een duurzame manier geproduceerd worden. In de fabrieken waar onze producten gemaakt worden, is sprake van efficiënt gebruik van betrouwbare grondstoffen, verantwoorde productieprocessen en zo min mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen.. Deze factoren zorgen ervoor dat onze meubelen aan diverse keurmerken voldoen.

Kantoormeubelen materialen

De meest gebruikte grondstoffen voor onze kantoormeubelen zijn staal, hout, kunststof, textiel en leer. De meeste archiefkasten worden gemaakt van staal. Om een langdurig en intensief gebruik te garanderen wordt er in al onze stalen kasten een staaldikte van 0,9mm gebruikt. De gemiddelde staaldikte in de markt bedraagt 0,7mm. Voor de houten archiefkasten en de bureaubladen maken we gebruik van het materiaal melamine. Melamine is gemaakt voor langdurig gebruik, is krasvast, werkt antispiegelend en is daarnaast erg makkelijk schoon te maken. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat melamine het meest gebruikte materiaal is voor bureaubladen in kantoorinrichtingen.

Inrichtingsadvies

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor advies betreffende de inrichting van uw kantoor. We hebben diverse catalogi en kleurstalen beschikbaar om u een beter beeld te geven van onze kantoormeubelen. Op onze website staat slechts een deel van alle producten die wij kunnen leveren.

Kantoormeubelen