Aflopend sorteren

3 Artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Vierpoot bureaus
 1. Bureau Boris
  Bureau Boris
  • In 6 kleuren leverbaar
  • In 6 afmetingen leverbaar
  • Optioneel: Hoogte instelbaar frame 65-85cm
  Vanaf:
  Van: € 482,79 Voor € 265,00 € 320,65
   
 2. Ringpoot Bureau Zen
  Ringbureau Zen
  • In 11 kleuren leverbaar
  • In 10 afmetingen leverbaar
  • Hoogte instelbaar frame: 62-86cm
  Vanaf:
  Van: € 543,29 Voor € 329,00 € 398,09
   
 3. Vierpoot Bureau Zen
  Vierpoot bureau Zen
  • In 11 kleuren leverbaar
  • In 10 afmetingen leverbaar
  • Hoogte instelbaar frame: 62-86cm
  Vanaf:
  Van: € 522,72 Voor € 309,00 € 373,89
   
Aflopend sorteren

3 Artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Vierpoot bureaus

Bureaus met een stalen vierpoots onderstel. Het hoge kwaliteit melamine bureaublad is onderhoudsvrij en is net als onze andere bureaus gemaakt voor intensief en langdurig gebruik.

De voordelen van een vierpoot bureau

Door het vierpoots onderstel zijn deze bureaus ook ideaal geschikt om met meerdere tegen elkaar aan te plaatsen. Daarnaast kan de tafel ook prima fungeren als vergadertafel omdat u geen last heeft van grote poten onder de tafel. Er zijn ook vierpoot bureaus beschikbaar met een hoogte instelbaar frame. Op deze manier kunt u het bureau en uw bureaustoel perfect op elkaar laten aansluiten, zodat u volgens de ARBO normen ergonomisch verantwoord kunt werken. Een 4-poots onderstel zorgt ervoor dat voldoende ruimte aanwezig is om aan het bureau te werken en dat het bureau op de vloer niet veel ruimte inneemt. Zo is voldoende ruimte aanwezig voor de bureaustoel en kan de werkplek goed schoongehouden worden doordat bijvoorbeeld een stofzuiger gemakkelijk onder het bureau kan.

Vierpoot bureaus met extra privacy

Een goed en functioneel bureau zorgt voor een prettige werkomgeving. Bij de bureaus kunt u ook kiezen voor een scheidingswand om meer privacy te creëren op uw werkplek. Daarnaast zorgt een akoestische scheidingswand voor een afname van omgevingsgeluiden wat van positieve invloed is op de concentratie van de medewerkers. Uiteraard zorgt een scheidingswand ook voor een veilige werkplek doordat de werkplekken van elkaar gescheiden worden en medewerkers met voldoende afstand van elkaar kunnen zitten.

Een vierpoot bureau die aansluit op uw wens

De vierpoot bureaus zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar, zodat u deze eenvoudig aan kan laten sluiten op de rest van uw interieur. Doorgaans wordt een diepte van 80cm aangeraden om goed aan een bureau te kunnen werken. Op deze manier is voldoende ruimte aanwezig voor een beeldscherm, toetsenbord en muis. Indien de ruimte beperkt is, is 60cm de minimale diepte die nodig is om goed te kunnen werken.