Klantenservice
Klantenservice

T-poot bureaus

 

15 artikel(en)

15 artikel(en)

De T-poot bureaus hebben een stalen onderstel en zijn voorzien een bureaublad gemaakt van melamine. Melamine is krasvast, antispiegelend, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur.

Het bureau wordt ongemonteerd geleverd, echter door de voorgeboorde gaten in het blad is dit eenvoudig zelf te doen. De gemiddelde hoogte van een bureau is 72,5cm. Dit is de ideale werkhoogte voor het grootste gedeelte van de beroepsbevolking. Uw bureaustoel kunt u vervolgens afstellen op de hoogte van het blad, zodat u ergonomisch verantwoord kunt werken.

Er zijn ook T-poot bureaus beschikbaar met een hoogte instelbaar frame. Op deze manier kunt u het bureau en uw bureaustoel perfect op elkaar laten aansluiten, zodat u volgens de ARBO normen kunt werken.

Doordat er verschillende bladkleuren en framekleuren verkrijgbaar zijn kunt u het bureau laten aansluiten bij de rest van uw inrichting. Een goed bureau draagt bij aan een productieve werkomgeving. Naast dat onze bureaus van hoge kwaliteit zijn, zien deze er ook nog eens erg mooi en luxe uit.

Onderstaand staat ons assortiment T-poot bureaus. Naast deze bureaus hebben we ook bureaus met een vierpoot en een O-poot onderstel.