Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Hoekbureaus
 1. Hoekbureau Idol Rood
  Hoekbureau Idol
  • In 6 kleuren leverbaar
  • Afwerking in 5 kleuren
  • Frame vaste hoogte 73,5cm
  • Inclusief ladenblok
  • Optioneel met Aircharge
  Vanaf:
  Van: € 1.087,79 Voor € 629,00 € 761,09
   
Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Hoekbureaus

De hoekbureaus zijn geschikt voor optimaal en functioneel gebruik. De bureaubladen zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit melamine wat antispiegelend werkt. Bovendien is het blad krasvast en gemakkelijk schoon te maken. Al onze hoekbureaus zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Rechte en ronde hoekbureaus

De bureaus zijn er in twee uitvoeringen, namelijk met een rond gebogen blad en een recht blad. Een hoekbureau met een recht blad kunt u gemakkelijk tegen een ander bureau aanzetten, zodat u meerdere werkplekken naast elkaar creëert. Daarnaast kunt u de bureaus ook met 4 stuks in een zogenaamde kantoortuin neerzetten. Een rond gebogen blad geeft het bureau een stijlvol en speels uiterlijk.

In hoogte verstelbare hoekbureaus

De hoekbureaus zijn verkrijgbaar met een vast frame of een hoogte instelbaar frame. Bij een bureau met een vast frame zit het bureaublad op 72,5cm hoogte. Dit is de gemiddelde bureauhoogte in Nederland. U kunt vervolgens uw bureaustoel zo instellen dat u ergonomisch verantwoord kunt werken. Een in hoogte verstelbaar frame kunt u instellen van 62cm tot 82cm. Op deze manier kunt u het bureau aanpassen aan iedere werknemer die aan het bureau moet werken.

Diverse bladkleuren

De hoekbureaus zijn verkrijgbaar in verschillende bladkleuren, namelijk: Kersen, Donker Walnoot, Licht Walnoot, Grijs, Licht Eiken, Toscaans noten, Donker eiken, Beuken en Wit.