Klantenservice
Klantenservice

Bisley

Onderstaand treft u het gehele bisley assortiment aan. Het Bisley assortiment bestaat uit verschillende lijnen die wij allemaal uit voorraad kunnen leveren. Indien u een product niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten. De productie vindt plaats in twee enorme fabrieken in Groot-Brittannië, deze hebben samen een oppervlakte van 64.000 m2. Dagelijks zijn er meer dan 1000 mensen betrokken bij het bedrijfsproces. De export gaat naar meer dan 20 landen, waaronder Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1931. In 1931 werd gestart met de productie van producten voor de luchtmacht. Vanaf 1946 is Bisley gestart met het eerste onderdeel van een kantoorinrichting, namelijk de prullenbak. In 1981 werd de eerste hangmappenkast geproduceerd.

Bisley producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van archivering. De producten zijn speciaal voor kantooromgevingen ontwikkeld. Door een goed kwaliteitsmanagement, klantgericht denken en handelen en daarnaast structurele herinvesteringen, wordt ervoor gezorgd dat alle producten voldoen aan de technische eisen voor professioneel gebruik.

Bisley

Maak uw keuze:

Artikelen 1 tot 18 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 18 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2