Aflopend sorteren

2 Artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Schuifdeurkasten
 1. Draaideurkast H180 x B80cm
  Schuifdeurkast Elia
  • In 8 verschillende kleuren
  • In 2 verschillende afmetingen
  • Inclusief 1 legplank
  • Inclusief topblad
  • Te bezichtigen in onze showroom
  Vanaf:
  Van: € 1.003,09 Voor € 539,00 € 652,19
   
 2. Draaideurkast M8
  Palmberg zweefdeurkast 2OH
  • In 9 verschillende kleuren
  • In 3 verschillende afmetingen
  • Inclusief 1 legplank
  • Inclusief topblad
  • 2 deuren
  Vanaf:
  Van: € 1.143,45 Voor € 749,00 € 906,29
   
Aflopend sorteren

2 Artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast is een stijlvolle en elegante manier om alle kantoormaterialen op te bergen. Bij Designkantoormeubilair.nl vindt u een breed aanbod aan schuifdeurkasten. Dit type archiefkast is een ruimtebesparende oplossing waarmee u zorgt voor voldoende opbergruimte op kantoor. U kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren, waardoor onze schuifdeurkasten geschikt zijn voor ieder interieur.

Met een schuifdeurkast bespaart u ruimte omdat u geen last heeft van deuren die naar buiten toe openslaan. Zo kunt u elke centimeter van uw kantoor optimaal benutten en kunt u uw kantoor zo praktisch mogelijk indelen. De schuifdeurkasten kunnen in open kantoorruimtes bijvoorbeeld ook gebruikt worden om ruimtes van elkaar te scheiden.


Kiezen voor akoestische schuifdeurkasten?

Werkt u in een kantooromgeving waar stilte belangrijk is? Dan kunt u overwegen om voor een akoestische schuifdeurkast te kiezen. Dit type kast sluit geruisloos door het soft closing systeem. Bovendien zijn de schuifdeurkasten gevuld met akoestisch materiaal, waardoor omgevingsgeluiden gedempt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld open kantoorruimtes waar over het algemeen veel omgevingsgeluiden zijn.


Een schuifdeurkast in verschillende formaten

De schuifdeurkasten in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kunt u uw kantoor op de meest praktische manier indelen. Een lage kast is bijvoorbeeld prima als dressoir te gebruiken, waardoor u ook de ruimte op de kast kunt benutten. Bovendien zijn alle schuifdeurkasten in ons assortiment af te sluiten met een slot, waardoor u belangrijke documenten, ordners en andere kantoormaterialen veilig kunt opbergen voordat u aan het eind van de dag het kantoor verlaat. Alle kasten van Designkantoormeubilair.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een design uitstraling.


Heeft u hulp nodig?

Wij adviseren u graag over welke schuifdeurkast het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten archiefkasten of wilt u een schuifdeurkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen contact op met onze klantenservice.