Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Roldeurkasten
 1. Vergadertafel Marta
  Houten roldeurkast Toba
  • In veel kleurcombinaties leverbaar
  • Afmetingen: H74 x B161 x D43,2cm
  • Inclusief legplanken
  Vanaf:
  Van: € 1.039,39 Voor € 615,00 € 744,15
   
Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Roldeurkasten

De roldeurkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u afgeleverd inclusief legplanken. Doordat de kunststof roldeuren in de kast verdwijnen heeft u geen last van openslaande deuren. De kasten zijn afsluitbaar met een cilinderslot waar 2 sleutels bijgeleverd worden.

Levering en montage van roldeurkasten

De legborden in de kast kunt u op iedere gewenste hoogte hangen, zodat u niet alleen ordners, maar ook ander kantoormateriaal kwijt kunt in de kast. De roldeurkast is gelast en wordt gebruiksklaar geleverd. U hoeft deze dus niet zelf in elkaar te zetten. Voor moeilijk bereikbare ruimtes die bijvoorbeeld met een draaitrap bereikbaar zijn, hebben we een demontabele roldeurkast in ons assortiment. Deze kast wordt in delen geleverd en eenmaal in elkaar gezet, is deze net zo sterk als de reguliere roldeurkasten.

Berg uw documenten op in een roldeurkast

Onder de legborden van de kast kunt u ook hangmappen opbergen. De haakjes van de hangmap kunt u dan onder het legbord hangen. Indien u hangmappen regelmatig gebruikt kunt u een uittrekframe in de kast plaatsen. Dit is een frame wat u uit de kast kunt trekken en waarin u uw hangmappen kunt archiveren.

Rolkasten van robuuste kwaliteit

In de stalen roldeurkasten wordt een staaldikte gebruikt van 0,8 en 0,9mm. Dit garandeert een langdurig gebruik.