Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Ladeblok
 1. Ladeblok bureauhoogte
  Ladenblok Zen Bureauhoogte
  • In 11 topblad kleuren
  • In zwart, aluminium of wit
  • In 2 uitvoeringen
  • Even hoog als een bureau
  Vanaf:
  Van: € 670,34 Voor € 438,00 € 529,98
   
Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Ladeblok

De ladeblokken zijn ideaal voor plaatsing onder uw bureau. Uiteraard kan het ladeblok ook vrijstaand gebruikt worden. De ladeblokken zijn afsluitbaar met een cilinderslot en worden gebruiksklaar geleverd.

De voordelen van een ladeblok

Door plaatsing van een ladeblok vergroot u de archiveer capaciteit. Het meubel is ideaal geschikt om binnen handbereik al uw kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden te hebben. Daarnaast kunt u deze artikelen veilig opbergen omdat het meubel op slot kan.

Verschillende soorten ladeblokken

Er zijn verschillende uitvoeringen ladeblokken. Zo zijn er ladeblokken met materiaalladen, waarin u uw kantoorartikelen in kunt opbergen. Daarnaast zijn er ook ladeblokken waarin u ook uw hangmappen kunt opbergen. Optioneel kan er bij de ladeblokken gekozen worden voor een inzet pennenbakje. De laden lopen zeer soepel en kunnen volledig benut worden.

Levering en montage ladeblokken

De ladeblokken zijn gemaakt van staal of hout en worden gebruiksklaar bij u geleverd, zodat u deze direct in gebruik kan nemen. Indien gewenst kunt u het ladeblok gemakkelijk verplaatsen door de wielen die eronder zitten. Een ladeblok maakt uw werkplek compleet.