Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Hangmappenkasten
 1. Dossierkast Martino licht sycamore met hoogglans wit
  Dossierkast Martino
  • In 2 verschillende kleuren
  • Unieke hangmappenkast
  • Combinatie met hoogglansfrontjes
  Vanaf:
  Van: € 1.675,85 Voor € 1.039,00 € 1.257,19
   
Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Hangmappenkasten

De hangmappenkasten zijn gemaakt van staal en kunt u direct in gebruik nemen. Door de hoge kwaliteit telescoopgeleiding lopen de laden zeer soepel en geluidloos. De laden zijn volledig uittrekbaar waardoor u gemakkelijk bij uw dossiers kunt.

Archiveer uw hangmappen in een hangmappenkast

Ons assortiment bestaat uit twee, drie, vier of vijf laden modellen. In de enkele hangmappenkasten kunt u zowel A4 als A4 folio hangmappen kwijt. A4 hangmappen hebben tussen de haakjes een breedte van 33cm. A4 folio mappen hebben een tussenbreedte van 36cm. Per lade kunt u circa 60 hangmappen kwijt, dit is uiteraard afhankelijk van de dikte van de hangmap. In de dubbele kasten kunt u enkel A4 hangmappen archiveren.

Specificaties van onze hangmappenkasten

De kasten hebben een volledig gelaste stalen corpus en zijn hierdoor zeer stevig. De kasten hebben een ladeblokkering, zodat er niet meer dan één lade tegelijk open kan. Dit zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast is de kast centraal afsluitbaar, zodat u alle laden kunt afsluiten met 1 sleutel.

Bisley hangmappenkasten

Ons assortiment bestaat uit onze eigen lijn hangmappenkasten en kasten van het merk Bisley. In Bisley kasten wordt iets meer staal gebruikt en zijn leverbaar in meer kleuren. Beide lijnen zijn zeer hoge kwaliteit kasten en zijn geschikt voor intensief gebruik.