Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Dressoirkasten
 1. Dressoirkast Alicia
  Dressoirkast Alicia
  • In 6 verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen
  • Zeer stijlvolle en robuuste kast
  Vanaf:
  Van: € 1.813,79 Voor € 955,00 € 1.155,55
   
Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Dressoirkasten

Dressoirkasten zijn uitermate geschikt om uw kantoorruimte een luxe uitstraling te geven. Bij Designkantoormeubilair.nl hebben we een breed aanbod aan dressoirkasten. Zo kunt u in onze webshop ongetwijfeld een dressoirkast vinden die helemaal aansluit bij uw wensen.

Hoewel op veel kantoren veel digitaal gewerkt wordt, blijft een goede kast onmisbaar op de werkvloer. Een dressoirkast is een stijlvolle optie die weinig ruimte in beslag neemt en gemakkelijk uit te breiden is, bijvoorbeeld door verschillende kasten aan elkaar te koppelen.

Dressoirkasten in allerlei formaten
Onze dressoirkasten geven uw kantoor, woon- of werkruimte een mooie uitstraling. En of u nou een grote ruimte tot uw beschikking heeft of het slechts met een paar vierkante meter moet doen, Designkantoormeubilair.nl heeft de perfecte dressoirkast voor uw wensen. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en materialen en hebben we kasten die perfect matchen bij onze bureaus of de andere kasten in ons assortiment. Zo creëert u gemakkelijk een stijlvol kantoor. Voor een extra luxueuze uitstraling kunt u bij sommige kasten kiezen voor bijvoorbeeld glazen deuren of exclusievere materialen.

Een dressoirkast van hoge kwaliteit
Sommige dressoirkasten in ons assortiment zijn af te sluiten met een slot, waardoor u belangrijke documenten, ordners en andere kantoormaterialen veilig kunt opbergen voordat u aan het eind van de dag het kantoor verlaat. Alle kasten van Designkantoormeubilair.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een design uitstraling. Een dressoirkast biedt u naast opbergruimte ín de kast, ook de mogelijkheid om spullen op de kast te plaatsen. Hierdoor kunt u apparatuur als een printer verplaatsen naar het dressoir en zorgt u dus voor meer ruimte op uw bureau.

Heeft u hulp nodig?
Wij adviseren u graag over welke dressoirkast het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende soorten archiefkasten of wilt u een dressoirkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen contact op met onze klantenservice.