Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren
Categorie:
Draaideurkasten
 1. Kantoorkast T45
  Kantoorkast T45
  • In 9 kleuren leverbaar
  • In 3 afmetingen
  Vanaf:
  Van: € 966,79 Voor € 549,00 € 664,29
   
Aflopend sorteren

1 Artikel

per pagina
Aflopend sorteren

Draaideurkasten

De draaideurkasten zijn gemaakt van staal of hout en worden bij u afgeleverd inclusief legplanken. De kasten zijn afsluitbaar met een slot.

Draaideurkasten voor speciale opslag en archivering

De draaideurkasten hebben twee uitslaande deuren en zijn speciaal ontwikkeld voor speciale opslag en archivering en zijn in vijf hoogten verkrijgbaar. Ze zijn uitgerust met robuuste, designmatige deuren. De stalen kasten zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit staal. De houten kasten zijn gemaakt van melamine. Melamine is gemakkelijk schoon te maken, krasvast en antispiegelend. Alle gebruikte materialen zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Levering en montage van draaideurkasten

Alle stalen draaideurkasten worden gebruiksklaar bij u afgeleverd. U hoeft deze dus niet zelf te monteren. De houten kasten worden ongemonteerd geleverd. Dit is echter gemakkelijk zelf te doen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u monteren.

Bisley draaideurkasten

Ons assortiment bestaat uit onze eigen lijn draaideurkasten of kasten van het merk Bisley. Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten. Bisley kasten zijn verkrijgbaar in meer kleuren en zijn leverbaar met meer accessoires, zoals een uittreklade of een uittreklegbord. Beide kasten zijn kwalitatief zeer goede kasten.