Klantenservice
Klantenservice

Roldeurkasten

 

Artikelen 1 tot 18 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 18 van 19 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De roldeurkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u afgeleverd inclusief legplanken. Doordat de kunststof roldeuren in de kast verdwijnen heeft u geen last van openslaande deuren uw kantoorruimte in. De kasten zijn afsluitbaar met een cilinderslot waar 2 sleutels bijgeleverd worden.

De legborden in de kast kunt u op iedere gewenste hoogte hangen, zodat u niet alleen ordners, maar ook ander kantoormateriaal kwijt kunt in de kast. De roldeurkast is gelast en wordt gebruiksklaar geleverd. U hoeft deze dus niet zelf in elkaar te zetten. Voor moeilijk bereikbare ruimtes die bijvoorbeeld met een draaitrap bereikbaar zijn, hebben we een demontabele roldeurkast in ons assortiment. Deze kast wordt in delen geleverd en eenmaal in elkaar gezet, is deze net zo sterk als de reguliere roldeurkasten.

Onder de legborden van de kast kunt u ook hangmappen opbergen. De haakjes van de hangmap kunt u dan onder het legbord hangen. Indien u hangmappen regelmatig gebruikt kunt u een uittrekframe in de kast plaatsen. Dit is een frame wat u uit de kast kunt trekken en waarin u uw hangmappen kunt archiveren.

In de stalen roldeurkasten wordt een staaldikte gebruikt van 0,8 en 0,9mm. Dit garandeert een langdurig gebruik.